MAINOSTAJILLE

KOHDERYHMÄ

Aurinkorannikolla asuvat ja elämästä Espanjassa kiinnostuneet 35+ -vuotiaat.

KAUPALLINEN KANAVAOSUUS

Ainoa suomalainen FM-radio Costa del Solilla.

KUUNTELIJAMÄÄRÄT

Espanjassa ei mitata FM-kuuntelijoita. Nettikuuntelijoita 30 000 kuukaudessa.

MIKSI MAINOSTAA RADIO FINLANDIALLA?

Tiesittekö, että joka päivä lukuisat ihmiset kyselevät Facebookin ryhmissä, onko Costalla suomalaista hammaslääkäriä, lääkäriä, asunnonvälittäjää, kampaamoa, autovuokraamoa. Kysyntää on, mutta tarjonta ei löydä kysyjiä.

Jos mietitte, ketkä meitä kuuntelevat, vastaus on helppo… Kaikki jotka haluavat kuunnella suomalaista sisältöä. Kuulijoissamme on täällä asuvia, tänne tulevia, täältä lähdössä olevia, sekä lomailijoita. Kaupallinen viestintä tavoittaa hyvin kaikki kuluttajat, jotka käyttävät rahaa. 

ALOITA RADIOMAINOSTAMINEN JO TÄNÄÄN

MAINONTAA MONESSA MUODOSSA

Radio Finlandia tarjoaa sinulle perinteisiä mainosspotteja sekä niiden tuotannon ja haluamasi ajomäärän FM-taajuudella, nettiradiossa ja mobiilissa.

Lisäksi pakettiin on soviteltavissa studiovierailut lähetyksessämme. Lähetys tehdään taajuudelle, nettiin, mobiiliin, sekä Facebookiin videokameroiden kera. Materiaali jää jälkikatsottavaksi ja taajuudella se on uusittavissa 1-4 kertaa.

Ohjelmat ja lähetykset yrityksestänne, yritysesittelyt ja haastattelut kohteessa. Tuotamme myös yritysvideoita. Nettisivuiltamme on myös ostettavissa mainostilaa

Tehdään teidät tutuiksi Costalla.

Sähköposti myynti@radiofinlandia.fi palvelee nopealla vasteajalla.

MAINOSTAMISEN HINTA

Myytti mainostamisen kalleudesta ei pidä paikkansa. Radio Finlandian kuukausipakettien hinnat ovat alkaen 300 €.

Kerro meille tarpeesi, muokkaamme budjettiisi räätälöidyn paketin.  

Hallitsemme media-alan erinomaisesti, joten audiotuotannot, videotuotannot ja radiosisällöt syntyvät kymmenien vuosien ammattitaidolla. Myös muut kuvaukset, tai haastattelut ja spiikit Costalla järjestyvät. Mainosaika on sovitettavissa yrityksenne tarpeisiin. Perusradiospotista puhuttaessa käytämme 30 sekunnin slotteja ja niitä ajamme taajuudella kuukaudessa sovitusti, esim. 20 -300 toiston verran.

Tämän lisäksi kuuluvuutta ja näkyvyyttä lisätään tarpeen mukaan haastatteluilla ja videoilla.

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat:

  • “Radion kautta olemme saaneet lisättyä tunnettuutta ja tänäänkin tuli lisää asiakkaita, kun olivat kuulleet, että tarjoamme juuri oikeaa hoitoa heidän tarpeeseen. “(Kauneushoitola)
  • “Pitkäaikainen mainostaminen ja esilläolo radiossa tuottaa tulosta. Varsinkin näin koronan jälkeisenä aikana, kun bisnes taas vapautui, asiakkaita alkoi tulla, kun kuulivat että toiminta jatkuu taas” (Vuokraamopalvelu)
  • “Radion ketteryys ja monipuolisuus on yllättänyt iloisesti. Lisäksi se on ollut suunnaton apu markkinoinnissa ja tuonut meille kauppaa.” (Asuntovälitys)

OTA YHTEYTTÄ JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ