OHJELMAT

Radio Finlandia lähettää ohjelmaa läpi vuorokauden

Finlandia on perustettu vuonna 1990 ja se on ainoa suomalainen radiokanava Espanjassa. Tavoitamme myös kaikki suomalaiset muualla maailmassa. Lähetämme monipuolisia suomalaisia ohjelmia, MTV-uutiset viidesti arkipäivissä, järjestämme kilpailuja, esittelemme alueen tarjontaa ja teemme ohjelmia kansan parista. Olemme nopeimmin tavoittava tiedotus- ja mainoskanava Costalla, myös heille joilla ei ole internetiä. 

Espanjan Suomalaiset yrittäjät ry 
Irina Viitala

YRITYSMAAILMA

Yrittäjyyden moniin ulottuvuuksiin Espanjassa pureutuva ohjelmasarja, jonka tuottaa Espanjan Suomalaiset Yrittäjät ry ja toimittaa Irina Viitala

118236142_611346022858623_3457050657986672315_n

SYYSKUUN TOIVEUUSINTANA perjantaisin klo 18 ja uusinta ma klo 23.

RADIO FINLANDIAN LOS AMIGOS

Syyskuun toiveuusintana Radio Finlandian Los Amigos -ohjelman parhaat hetket, lämmittämään paikoin alle 30-asteen viileneviä iltoja.

Mukana Timpe, Inke ja Sonja, ja mukana saatat kuulla äänitunnarimiehen: Yksi lisää kotimaisia radiolegendoja, ja ainoa heistä joka kykenee puhdistamaan uunin puhumalla sinne: Pertti Salovaara!

Aurinkorannikon Työvoimatoimisto ja Myyntiapu S.L.

AURINKORANNIKON TYÖMARKKINAT

Paikallisen työmarkkinatilanteen hyvin tuntevat Kai Hahl ja Eija Bouras työvoimatoimiston puolelta ja Jarno Paananen sekä Erja Siljamo työnantajan puolelta käyvät läpi kaikkia mahdollisia asioita, jotka tulee huomioida ja tietää Suomen työelämästä tänne Espanjan työmarkkinoille siirtymisen yhteydessä.

Aurinkorannikon TURISTIKIRKKO

OLETKO KUULOLLA?

Aurinkorannikon Turistikirkon tarjoama ohjelma joka maanantai klo 18 ja uusintana sunnuntaisin klo 10.

Ohjelmasarja jatkuu lokakuussa.

KESKIVIIKKOISIN KLO 20.00
UUSINTA SU 14.00

ASUNTOKORNERI

Keskiviikkoilloissa jutellaan Espanjan asuntomarkkinoista, tarjonnasta ja koukeroista, jotka on hyvä olla hanskassa. Studiossa Euro Service Real Estatesta Aki Karjalainen.

Yhteistyössä Sol Eyes Klinikka Fuengirolassa

TERVEYSTORSTAI

Terveystorstaissa tavataan mm. seuraavat ekspertit: Silmälääkärit Erja ja Petri Oksman, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jouni Heikkilä, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jarmo Toivanen, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Jan Appelberg. Yhteistyössä Sol Eyes -klinikka.

HENRY AFLECHT

LUOTTOMIES

Täältä löydät asuntoaiheisia videoita, joissa opastetaan asunnon hankinnassa Espanjasta. Videoilla vastataan yleisimpiin kysymyksiin, sekä annetaan vinkkejä mitä tulee huomioida vieraassa kulttuurissa ja asunnon ostossa tai remontoinnissa.