COSTALAISET -
Elämää aurinkorannikolla

Sarjan tv-versio uusitaan AlfaTV:llä 17.10. alkaen

ELÄMÄÄ AURINKORANNIKOLLA

Historian siipien havina kuuluu palmun katveesta, kun putkitelevisioajan liikuntaohjelmia vetänyt ja elämän väsyttämä, radiotyöhön jo siirtynyt setämies suorittaa jälleen tehtävää. Tehtävä on annettu tällä kertaa Aurinkolammikolle, jota Costa del Soliksikin on kutsuttu.

Pääseekö Henkka eroon V**un puhelinmyyjistä, ajautuuko hän ryyppäämään Miksun Baariin, löytääkö rinnalleen vihdoin kauan kaivatun Aurinkorannikon Tähtösen, vai iskeekö totuus vasten kasvoja ja vastaan tuleekin normaalia elämää normaalien ihmisten keskuudessa?

Sarjan tv-versio uusitaan AlfaTV:llä 17.10. alkaen

HAASTATTELIJANA RAIJA KURKOLA

Sarjan haastattelijana ja taustatoimittajana toimii pitkän linjan tv-alan konkari Raija Kurkola, joka myös Radio Finlandian taajuudelta tunnetaan. 

Raija tuntee alueen ihmiset, tapahtumat ja nähtävyydet kuin oman uimapuvun taskut.

 

TODELLISTA ELÄMÄÄ AURINKORANNIKOLTA

Costalaiset tuo kotisohvaperunoille todellista elämää Aurinkorannikolta, Costa del Solilta. Sarjassa nähdään alue-esittelyjä, tavataan lukuisia alueen suomalaisia asukkaita ja yrittäjiä, sekä valotetaan syitä, miksi jo yli 35 000 suomalaista on siirtänyt elämänsä Espanjaan. Sarja toimii niin matkaoppaana alueelle saapuville turisteille, kuin kontaktioppaana asumista tai yrittäjyyttä harkitseville ihmishenkilöille.

Sarjan tv-versio AlfaTV:ltä maanantaisin 3.8. alkaen klo 21.30, sekä kolmesti viikossa uusintana. Täältä löydät jaksot pidempinä versioina, haastatteluja kokonaisina ja lisämateriaalia.

Sarjan tuottaa Espanjan ainoa suomalainen radiokanava Radio Finlandia. Sarjasta tulee lisäkausia.

Costalaiset

OHJELMASARJAN MAHDOLLISTAVAT: