Vedonlyönnin kertoimet eivät puolla Nigeriaa – RoPS-tähti kuitenkin toivoo parasta

Taye Taiwo toivoo, että Nigeria aloittaa MM-kisat voitolla.

 

Jalkapallon MM-kisoihin vuonna 2010 osallistunut nigerialainen jalkapalloilija Taye Taiwo aikoo seurata tarkasti kotimaansa otteita perjantaina alkavassa MM-turnauksessa.

 

– Toivon Nigerialle menestystä. Heillä on nuori ja hyvä joukkue, jolta odotetaan paljon kotimaassamme. Aion katsoa ja toivoa parasta, Rovaniemen Palloseuraa edustava Taiwo sanoo.

 

Nigeria saa vedonlyönnissä valtavia kertoimia, mikä tarkoittaa sitä, ettei sen menestystä pidetä todennäköisenä. Vedonlyönti on kuitenkin yksi juttu. Toinen on se, että pelit ratkaistaan kentällä.

 

– Meillä on muutamia todella hyviä yksilöitä, mutta jos haluamme menestyä, se pitää tehdä joukkueena, ei yksilöinä, RoPS-tähti sanoi.

 

Nigeria kohtaa MM-kisojen ensimmäisessä ottelussaan Kroatian, joka on vedonlyönnin kertoimien valossa todella selvä suosikki voittamaan nigerialaiset.

 

– Ensimmäinen peli on todella tärkeä, Taiwo kertoo.

 

– Jos siitä saa kolme pistettä, menee todennäköisesti jatkoon. Jos taas häviät, menetät itseluottamusta ja joudut pakkovoiton eteen. Silloin on vaikeampaa lähteä kolmanteen otteluun

 

Kun Taiwo oli mukana MM-kisoissa 2010, Nigeria jäi viimeiseksi omassa alkulohkossaan, jossa olivat mukana Argentiina, Kreikka ja Etelä-Korea.