Repo haluaa jättää Liigan ja CHL:n taakseen

3.7.2018

Viime kesänä Sebastian Repo teki tulokassopimuksen NHL-seura Florida Panthersin kanssa. Paikka Panthersissa jäi kuitenkin saavuttamatta, sillä treenileirin päätteeksi Revon osoite olisi ollut farmijoukkue Springfieldissa.

Repo varattiin kuitenkin kuudennella kierroksella ja muut kuin ensimmäisen varauskierroksen pelaajat pitää palauttaa takaisin lähtöseuroihinsa. Repo palasi siten Tapparaan.

Liigassa Tappara selvisi aina finaalisarjaan asti, jossa kuitenkin Kärpät oli parempia voitoin 4-2. CHL:ssä pelit päättyivät heti ensimmäisellä jatkokierroksella. Sen tien katkaisi CHL-mestari JYP.

Ensi kaudella Repo haluaa jättää Liigan ja CHL:n taakseen ja lunastaa paikkansa NHL:ssä ja Florida Panthersissa.

– Olen nyt vuoden verran viisaampi ja kokeneempi. Tiedän, miten se homma toimii ja voin laittaa nyt kaiken likoon. Nyt minun ei tarvitse murehtia mistään. Kaikki miettiminen jää pois. Uskallan olla oma itseni ja pelata vahvuuksillani. Muut tulevat huomaamaan sen sitten, Repo vakuuttaa.

– Minulla on nyt täysi fokus itseeni. Yritän saada fysiikkaani paremmaksi, jotta olen valmis, kun treenicamp alkaa.

Fysiikkaansa Repo kehittää Hannu Rautalan ryhmässä. Hautala on auttanut muun muassa Patrik Lainetta ja Rasmus Ristolaista kehittämään kuntoaan NHL-pelejä varten.