Liity kannattamaan Radio Finlandian Ystävät –yhdistystä  ja tukemaan kansainvälisen suomalaisen radion toimintaa. Näin olet osaltasi turvaamassa myös ULA -lähetyksemme Espanjan Aurinkorannikolla ja voit olla tekemässä OMAA KANSAINVÄLISTÄ RADIOTA !

Tule mukaan toimintaan, tekemään ohjelmia, juontamaan, ideoimaan, soittamaan suosikkimusiikkiasi ja tietysti osallistumaan Radio Finlandian ystävät ry:n hauskoille matkoille, joissa musiikki soi ja laulu raikaa…

Maailma on avoin Radio Finlandian Ystävät ry:n kannatusjäsenille. Meitä kuunnellaan  jo nyt 141 eri maassa, ja kokoamme ulkosuomalaiset yhteen kulttuurin vaihtoon ja suomalaisuus – siis Sauna, Sisu, Saunamakkara, Suopursu, Silli, Silakka ja Sibelius – ovat muun muassa meitä yhdistävä tekijä.

Teemme yhteistyötä ja ohjelmavaihtoa maailmalla olevien Suomi-radioiden kanssa; SSS-Radio Viro, Brisbanen Suomiradio, Australia, Sisu-radio Ruotsi, Sisu-Radio Saksa, Victorian Yliopiston Radio Kanada.

Liity nyt kannatusjäseneksi. Ramigos – Radio Finlandian Ystävät ry

Kannatusjäsenmaksu henkilöltä  20 € / vuosi

kannatusjäsenet saavat jäsenmaksun hinnalla Radio Finlandialla oman Toivekonserttinsa kerran vuodessa. Toivekonsertin kesto on 57 minuuttia.

Kannatusjäsenmaksu yrityksiltä 50 € / vuosi

yritysjäsenet saavat hinnalla yrityshaastattelun, kesto 15 minuuttia ja haastattelu tulee ulos 2 kertaa.

Tulemme järjestämään retkiä, tapahtumia, konsertteja, harrastuspäiviä ja mitä ikinä yhdessä keksimmekään! Tämän vuoden World Radio Dayn eli Maailman Radiopäivän teemana oli yhteisöllisyys ja vuorovaikutus. Radio is You – Sinä olet Radio! Tätä Ramigos – Radio Finlandian ystävät tulevat noudattamaan. Ramigot saavat ensimmäisenä tietää, mitä uusia tuulia kanavallamme puhaltaa.

Jäseneksi voit ilmoittautua verkkokauppamme kautta: ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ !

Voit maksaa heti tai halutessasi lähetämme laskun. Molemmat vaihtoehdot löytyvät kaupastamme.

..Ja siinä toisessa vaihtoehdossa oleva hinta 0,00 tarkoittaa sitä, että laskutamme. Jäsenluetteloon Sinut merkitään heti maksun tultua perille