NBA-selostaja: ”Vahvempi Lauri Markkanen tuo mahdollisuuksia Chicago Bullsille”

1.10.2018

NBA-koripalloa selostava ja Ura Basketia valmentava Kristian Palotie kommentoi Lauri Markkasen massan kasvua. Markkanen on hankkinut kahdeksan lisäkiloa ennen NBA-kauden alkua.

– Tärkeämpää on ottaa huomioon painonnousu viime syksystä tähän. Pelikauden aikana lukemat vaihtelevat ja kropan kehittäminen on mahdotonta, mikä johtaa väistämättä myös painon menettämiseen, Palotie huomautta.

– Kiistatta sitä lihasta on kuitenkin Laurin ympärille tullut. Sen avulla hän pystyy pelaamaan enemmän puhtaana sentterinä, joka venyttää kenttää ja luo tilaa muille pelaajille. Toinen asia, missä Laurin fyysinen vahvistuminen tulee varmasti näkymään, on puolustuspeli korin alla liigan vahvimpia pelaajia vastaan. Vahvempi Lauri antaa kaiken kaikkiaan enemmän mahdollisuuksia Bullsin pelaamiselle. Valitettavasti joukkueen materiaali ei vain päästä sitä vielä täysiin oikeuksiin.

Vedonlyöntiin tarjotut kertoimet povaavat Chicago Bullsia edelleen häntäpäähän. Palotien mukaan suunta saattaa olla kuitenkin ylöspäin lähivuosina.

– Suomalaisilta toivoisin nyt malttia Chicagon projektin kanssa. Joukkueessa alkaa olla niitä palasia, joita se tarvitsee ollakseen neljän vuoden päästä idän kärkijoukkueet haastava jengi. Loistava kärkivaraus kesältä ( Wendell Carter ), joka yhdessä Laurin kanssa muodostaa vahvan ja modernin isojen pelaajien kaksikon. Olennaista on kuitenkin se, että nyt joukkueesta löytyy Kris Dunnin ja Zach LaVinen kaltaisia pelaajia, joiden voi olettaa pysyvän Bullsin rakennusprojektissa pidempään.

Unibet tarjoaa Chicagon mestaruudelle kertoimen 301,00. Vain viisi seuraa saa sitä suuremman kertoimen alkavalla NBA-kaudella.