TIETOA

COSTA DEL SOL

Costa Del Sol tuo jokaiselle jonkin mielikuvan. Usein se liittyy halpaan alkoholiin ja puhelinmyyjiin, tai suomalaiseen yhteisöön, joka kasvaa vuosi vuodelta. Nämä ovat kuitenkin vain pieni osa totuutta. 

Yli 300 päivää aurinkoa vuodessa antaa mahdollisuudet harrastamiseen ja elämästä nauttimiseen ympäri vuoden. Ei lumikolaa, ei lämpötolppia ja ikkunoiden skrabailua. Ei loputonta säätietojen tiirailua ja kesän epätoivoista odottamista. Costalla on aina kesä.

Sarjan tarkoitus on tuoda realistisesti esille Aurinkorannikon kaikki puolet. Emme väistele kulttuurierojen tuomia haasteita, mutta päätarkoitus on näyttää, miten erilaista elämä voi olla muuttopäätöksen jälkeen.

Sarja antaa hyvät eväät niin lomailijalle, kuin muuttoa harkitsevallekin. Annamme vinkkejä aina autonvuokrauksesta asuntokauppoihin ja kaikesta siltä väliltä. Tapaamme Costalaisia yrittäjiä, asukkaita ja lomailijoita. Sarja tehdään erittäin rennolla otteella, mutta selvin päin. Kyseessä on viihteellinen sarjaohjelma, jossa sivutaan myös syitä miksi ihmiset ovat jättäneet isänmaansa.

Sarjan juontaa useista tv-ohjelmista tuttu Henry Aflecht, joka on viettänyt alueella useita vuosia.Tuoreimmat livevideot ja tiedotteet näkyvät facebookissa sivulla “Costalaiset”. 

Onko sinulla aihe-ehdotuksia, palautetta ja kysymyksiä.

MUKAAN COSTALAISET SEURAAVAAN KAUTEEN?

Otamme sarjaan hyviä ja kiinnostavia aiheita, sekä vieraita. Sarja on yhteistyörahoitteinen, joten sarjan mahdollistavat mukana olevat yritykset.

Sarjasta on mahdollista saada omalle osuudelleen aikaa minuutista 15 minuuttiin, jos aihe on kiinnostava ja kantaa hyvin. Pääsääntöisesti sarjan jaksoissa on kuitenkin useita eri aiheita ja pidemmät kokonaisuudet jaetaan useampaan jaksoon.

Yhteistyökumppanit saavat sopimuksesta riippuen kaiken heiltä kuvatun materiaalin vapaaseen käyttöönsä. Lisäksi voimme muokata tarvittaessa materiaalista yritykselle erillisen yritysvideon.

Sarja nähdään AlfaTV:llä tv-versiona ja pidempänä ne on katsottavissa netissä. Netissä poiketen televisiosarjoista, jaksot jäävät pysyvästi saataville ja katsojamäärät kerääntyvät kasvaen julkaisupäivästä alkaen. Näin sisällöt saavat näkyvyyttä tästä tulevaisuuteen, kun ihmiset etsivät tietoa ja materiaalia Costasta. Sosiaalisen median jakojen myötä kontaktit kasvavat mittaviin lukemiin ja sarja saa katsojia joita kiinnostaa juuri Costa Del Sol.

Sarjan jatkuessa, harkinnassa ovat myös Costa Blanca, Kanaria sekä muut suomalaisalueet. Costa del Solilta riittää toki aiheita useampaankin kauteen.

Tuottajana sarjalla on Radio Finlandian omistava Aflecht Oy

Tuottajana sarjalla on Radio Finlandian omistava Aflecht Oy, jolla on kokemusta vastaavista sarjaohjelmista yli 300 jakson verran ja TV-tuotannoista yleisesti vuodesta -97 alkaen.

Hintatiedustelut ja aihe-ehdotukset sähköpostitse.  Sarjan ensimmäinen kausi kuvattiin keväällä 2020 ennen koronaa ja heti sen jälkeen. Toinen kausi kesällä 2021 ja kolmas kausi on työn alla keväällä 2022.

Pitkien jaksojen mainospaikoille pääsee jo alk. 180 eur + iva (alv) ja muistakin vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää.

Hintatiedustelut ja aihe-ehdotukset sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella