Pitkät Jaksot

Costalaiset Alfa TV:llä

Costalaiset 2 -kausi

Costa del Solin auringon alla sattuu ja tapahtuu. Kerrottavaa riittää ja kolmatta tuotantokautta kuvataan paraikaa.

Täältä löytyvät toisen kauden pitkät jaksot ja halutessasi voit viihdyttää itseäsi myös ensimmäisen kauden ohjelmilla.

Ensimmäisen kauden pitkät jaksot löytyvät täältä

KAUSI 2

Jakso 1

Pitkä versio jaksosta.

Kauden aloitusjaksossa vieraillaan Gibraltarilla, selvitellään asunnon hankintaa, tavataan moottoripyöräilijöitä ja selvitetään asunnonvaltauksen riskit ja kuinka ne vältetään.

Jakso 2

Pitkä versio jaksosta.

Lasten ja nuorten asiat puhuttavat. Millaista on päivähoidossa ja suomalaisessa koulussa? Vieraillaan Nerjan ja Frigilianan maisemissa. SOS-puhelin on pelastanut lukuisia ihmishenkiä. Mistä on kyse?

Jakso 3

Pitkä versio jaksosta. 

Tässä jaksossa tavataan yrittäjä Paula Pasanen, neppaillaan neppisautoilla rantahiekalla, matkustetaan Sevillaan, josko löytyisi Henkalle sieltä parturi, sekä vieraillaan hemmotteluhoitoja ja muita alan palveluja tarjoavassa Mijas Naturalissa Mijas Pueblossa. 

Jakso 4

Pitkä versio jaksosta.

Katulätkää Fugessa. Täällä on lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Asuntoasioissa edetään taas Sunloman asiantuntemuksen kera. Jakson visiittikohteena upea Cordoba. Millaista on rantajooga? Se selviää Maaritin haastattelussa. 

Jakso 5

Pitkä versio jaksosta.

Tutustutaan paikallislehden tekemiseen Fuengirola-lehden toimituksessa. Mitä ovat löytökoirat ja kuinka sellaisen voi viedä Suomeen? Visiittimme suuntautuu Caminito del Reylle. Upea paikka, mikäli korkeat sijainnit eivät huimaa. Tutustutaan etätyömahdollisuuksiin Smart Work Plazassa.

Jakso 6

Pitkä versio jaksosta.

Suomalaisen optikon palvelut löytyvät Fuengirolan keskustassa. Ajetaan tutustumaan Júzcarin kylään, jonka talojen väritys viittaa kovasti Smurffimaailmaan. Vierailukohteenamme on Granada ja lopuksi Noora Karma valaisee suunnitelmistaan rannikolla.

Jakso 7

Pitkä versio jaksosta.

Puhelintyöstä on monenlaisia käsityksiä, nyt tutustutaan Suviin, joka toimii alalla työnantajana. NIE-numeroa tarvitaan Espanjassa monen asian hoitoon, selvitellään sen hankkimista. Jeeppisafari on oiva tapa tutustua alueen luontoon ja ympäristöön. Sunloman Liisan ja Kirsin kanssa tutustutaan vuorka-asuntoasioihin.

Jakso 8

Pitkä versio jaksosta.

Rannikon ilmasto on suotuisa terveyttään hoitaville ja moni on tänne tiensä löytänyt. Mediapersoona Aki Linnanahde piipahtaa alueella lataamassa akkujaan. Teemme omatoimiretken Pizarran kylään ja selvitämme mikä paikka on ARMK?

Jakso 9

Pitkä versio jaksosta.

Ravintola Kukko on uusinut konseptiaan ja Antti Pekkarinen kertoo uusista kuvioista. Andacare on rakentamassa isoa kohdetta senioriasumiseen liittyen ja Jari Rastas kertoo hankkeesta lisää. Päivän retkikohteena ovat upeat kaupungit Cadiz ja Jerez. Lisäksi teemme omatoimiretken Esteponan ihmeisiin.

Jakso 10

Pitkä versio jaksosta.

New Ewalds-kaupan monipuolinen tuotetarjonta hemmottelee suomalaisia ja muitakin Pohjolan asukkaita, Tapsa ja Johanna kertovat lisää. Retkikohteemme on tänään rotkojen Ronda ja kauden lopuksi piipahdetaan omatoimiretkellä Sierra Nevadassa sekä muistellaan menneitä.


Kausi 3 on työn alla
Yhteistyökumppanuudet ja mainosmyynti pitkiin jaksoihin: costalaiset@radiofinlandia.fi

OHJELMASARJAN MAHDOLLISTAVAT: