ANDACARE JA PRIIMA-YHTIÖT

Radio Finlandian FM-lähetykset aurinkorannikOlla mahdollistavat Andacare ja Priima-Yhtiöt

Andacare on 2014 perustettu kodinhoidon sekä kiinteistöalan palveluyritys. Se toimii koko Costa de Solin alueella. Lisätietoja palveluista, ajankohtaista informaatiota sekä toimialavastaavien yhteystiedot löydätte helpoiten yrityksen nettisivuilta. 

Priima-Yhtiöt on markkinointinimi, joka yhdistää samaa omistajataustaa omaavaa kiinteistö- ja rakennusalalla toimivaa yritysryhmää. Priima-Yhtiöiden toimintaan kuuluu kiinteistöjen rakennuttaminen ja hankevalvonta, tekninen konsultointi, rakennusurakointi, kiinteistökehitys ja -sijoittaminen sekä kiinteistöhankkeiden rahoitusjärjestelyt. Toiminta on saanut alkunsa jo 1987 ja yritysryhmään kuuluvien yritysten henkilöstöllä onkin vuosien kokemus, todennettu ammattitaito ja tuloksentekokyky alalta. Priima-Yhtiöt on innovatiivinen, kasvuhakuinen ja toimii valtakunnallisesti.

Yritysmaailmassa Matti kairi - palveluseteli espanjassa

Mitä mahdollisuuksia Palvelusetelin käyttö voi tuoda Espanjassa eläville. Aurinkorannikon Kokoomuksen pj. Matti Kairi kertoo hankkeesta.

JARI RASTAS STUDIOVIERAANA syyskuu 2020

Andacaren ja Priima-Yhtiöiden johtaja Jari Rastas kävi studiossa kertomassa Senioripalvelukonseptista ja rakenteilla olevista asunnoista. 

Entä vaikuttiko korona hankkeiden etenemiseen?

JARI RASTAS VIERAANA TAMMIKUUSSA 2020

Senioripalveluita Aurinkorannikolla – mitä ja millaisia. Priima Yhtiöt Oy:n perustaja ja omistaja Jari Rastas kertoo.

Yritysmaailma joulukuu 2019

Irina Viitalan vieraana on Suomen Yrittäjien yritysaktivisti Jari Rastas.

Ohjelman tarjoaa Espanjan Suomalaiset Yrittäjät ry.